Kontakt

Välkommen till Retorikverstaden

Både i arbetslivet och privat har vi behov av att vara tydliga med vad vi vill och kan – samtidigt som det är viktigt att nå fram och uppfattas som trovärdig. Inom ämnet retorik finns teorierna, metoderna och verktygen för att du ska uppnå syftet med din kommunikation. Det finns både en frihet och ett ansvar för att kommunicera på ett sätt där vi själva skapar förutsättningar för hur vi vill uppfattas och påverka andra människor. Retorikverkstaden erbjuder inspirerande utbildningar och föreläsningar som ger användbara retoriska verktyg.

Jonna Nyberg

Jonna Nyberg

Jonna Nyberg är retorikkonsulten som för tio år sedan startade sin verksamhet Retorikverkstaden. Med säte i Skövde reser hon runt om i Sverige och utbildar och föreläser inom ämnet retorik. Vid sidan om detta är hon en flitigt anlitad retorikexpert i media, rådgivare åt företag, aktiv i styrelser och många känner igen henne som moderator på olika event.

Jonna är idag en av Sveriges främsta föreläsare inom kommunikation, arbetsmiljö och personlig utveckling med en bred repertoar av utbildningar och föreläsningar.
Jennifer Brolin

Jennifer Brolin

Retorikkonsult Jennifer Brolin drivs av att sätta fokus på normer, inkludering, jämställdhet och gott samtals- och arbetsklimat. Det vi kommunicerar lägger grunden för vilka vi är, hur vi mår och hur vi når samförstånd med varandra. Hon har en fil.kand i retorik och utbildningar samt mångårig branscherfarenhet inom marknad, sälj, trender, grafisk design och pedagogik.

Jennifer föreläser inom Stockholmsområdet och du kan närsomhelst kontakta mig för råd och mer information om utbildningar.

Kontakta oss

Lämna dina kontaktuppgifter och ett meddelade så hör jag av mig så snart jag kan. Om du önskar bli kontaktad via telefon så glöm inte att skriva in ditt nummer i meddelande-fältet!
Tack för ditt meddelande!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Adress
Kungsgatan 14
Företagshuset
541 30 Skövde
Sverige
Svarstid
1-3 arbetsdagar
Kontakt
jonna@retorikverkstaden.se
0767-88 81 88
Bokningsinformation

Hitta hit